Bertha György

Hobbisták Önvédelmi SE

9700 Szombathely,
Szombathely Nárai u 3.
Telefon: +36202315560

Bemutatkozás

Bemutatkozás

 

 
 

 

 

A videó az 2016.04.23-i  első saját rendezésű Hobbi InterCross Cup-ról versenyről készült:-)


Engedjék meg, hogy röviden bemutassam Önöknek a Hobbisták Önvédelmi SE-t.

"Nem versengek a világgal. Csak magammal versengek, mert a fejlődésem az én igazi győzelmem." Az egyesület 2012 óta működik töretlen sikerrel. "Semmi nem történik addig, amíg valami nem történik!" Albert Einstein.  Semmi nem történik valami a Te életedben, amíg Te meg nem mozdulsz.

-Mit kínálunk Önnek? : A Hobbisták Önv SE a mozgás örömét, a mozgás szabadságát kínálja Önnek. Semmi mást nem kell tennie, mint hogy eljön ide, és végrehajtja az Ön szintjének megfelelő erősségű gyakorlatokat. Mi kigondoljuk, megszerkesztjük az Ön programját, hétről hétre változtatva az adaptációt. Tanácsot adunk az étkezésben, segítünk a rehabilitációban, esetleg segítünk a boksz, cross tréning, súlyemelő, vagy éppen egy futóversenyre felkészülni. Nagy gyakorlattal rendelkező oktatók, pontosan tudják, hogy pontosan mire van szüksége Önnek. Itt csakis Önről szól az edzés!

-Kik lehetnek Hobbisták? - 4-100 éves korig bárki, aki kedvet érez, a testmozgás játékos, egyéni, csoportos, kezdő, haladói, estleg versenyzői szintjének elsajátításához. Fiú-lány, férfi-nő, apuka-anyuka, teljesen lényegtelen a kor, hiszen akár napi 5 csoportos óra is van.

-Milyen konkrét előnyöm származik, ha ide járok edzeni? : Megismerhet új embereket, egy kiváló és összetartó csapat tagjaként, kulturált körülmények közt, fogyhat, izmosodhat, és az étkezési tanácsaink segítségével mindezt koplalás nélkül teheti. A súlyzós és a kardió edzéseknek köszönhetően, már rövid időn belül megerősödik az immunrendszer, ellenállóbb lesz a betegségekkel szemben, a sport, a mozgás óvja és erősíti a szív- és érrendszert. Felgyorsul az anyagcsere, és megnő az erő-és állóképesség is, és izmot is építhet.

-Tisztában van azzal, hogy?: Minden edzésen minden izmot megedzünk?  Mindig változatosan a gyakorlatok? Megnő a stabilitás? Örömmel terheljük magunkat mint szellemileg, mint fizikálisan? Erőt, gyorsaságot, hajlékonyságot és izomerőt is fejlesztünk? Ha Ön edzettebb, könnyebb a napi feladatokat is elvégezni? Az edzés növeli a testi vágyat?  Bárkivel edzhetünk kortól, nemtől és edzettségi szinttől függetlenül?  A gyakorlatok több izületet és izomcsoportot mozgatnak meg egyszerre.  Változatosan, sokoldalúan fejlesztetnek az edzések, és nem unalmasak a zene miatt sem.

- Kilépünk a komfortzónánkból, így könnyen fejleszthető a relatív erő.

A karbantartott szervezet könnyebben ellenáll a különböző betegségeknek, gyorsabban regeneráódik, a sporttevékenység jobb közérzetet biztosít, ami hatással van az élet valamennyi területére, és nem utolsó sorban segít leküzdeni a stresszt. A sportoláskor szerzett tapasztalatok és élmények vitathatatlan csoport összekovácsoló ereje, és egészséges versenyszellemet kialakító hatása miatt a munkahelyi életre is pozitív hatással van. A sportoló ember környezettudatos, jobb egézségi állapottal rendelkezik,jóval optimistább, kitartóbb és terhelhetőbb.

Bejelentkezés nem szükséges! Napijegy, 10 alkalmas, félhavi,- havi bérletrendszer, gyermekeknek, diákoknak kedvezmény.

 

Köszönjük a megtisztelő figyelmét. Bertha György az egyesület vezetője

 
Megosztás
Hobbisták Önvédelmi SE - Magyar