-

Bertha György

Hobbisták Önvédelmi SE

Cím: 9700 Szombathely,
Szombathely Nárai u 3.
Telefon:
+36202315560
E-mail:
info@hobbistak.hu


Box verseny hírek

2021. Fiú, Lány Serdülő, Junior és Női Ökölvívó Országos Magyar Bajnokság Eger

2021.11.10. - 2021.11.14.



2021. Fiú, Lány Serdülő, Junior és Női Ökölvívó Országos Magyar Bajnokság Eger

A 2021. évi Fiú, Lány Serdülő, Junior és Női Ökölvívó Országos Bajnokságon Egerben egyesületünk 3 fővel képviseli magát. Szebi aki nyert is már, és  Brendon holnap újra ringbe lépnek. Tét a döntőbe jutás. Brendon 6. pár, míg Szebi a 12. pár lesz. Adrián sajnos egyből a válogatott bajnokkal kezdett, hiába állta a sarat, számára véget ért a verseny. Szorítunk holnap a másik két srácért. Hajrá ökölvívás, hajrá sport, hajrá Hobbisták. Támogatóinknak köszönjük a folyamatos bizalmat és segítséget.

2021. évi Fiú, Lány Serdülő, Junior és Női Ökölvívó Országos Magyar Bajnokság Eger. Felemásra sikerült a mai nap. Brendonka sajnos kikapott az elődöntőben. Szebi visszavágott a múltkori vereségért és magabiztos bunyóval beverekedte magát a holnapi döntőbe. Mindkét srác mai teljesítményével elégedettek vagyunk. Szorítunk Szebinek holnap, hogy minél fényesebb legyen az az érem. Hajrá ökölvívás, hajrá sport, hajrá Hobbisták.

2021. évi Fiú, Lány Serdülő, Junior és Női Ökölvívó Országos Magyar Bajnokság Eger.
Budai Szebasztián újra történelmet irt a Hobbisták SE történetében!!!! 
Szebi egyhangú pontozással 5.0-ra nyert, így Ő lett súlycsoportja legjobbja. 3 győztes meccset vívott a bajnokság alatt, és megérdemeltem akasztották nyakába az arany medált. Mindvégig határozottan és fegyelmezetten boxolt, betartva az edzői utasításokat. 
Van egy mondás, miszerint minden fontos és minden számít. Szebi a legjobb példa rá, hogy a szorgalom és kitartás, a plussz órák, és az extra hétvégék előbb- utóbb meghozzák a várva várt gyümölcsöt. Büszkék vagyunk rá, felülmúlta magát. 

Eredmények :
Budai Szebi 1. hely
Botos Brendon 3. hely
Budai Adrián 5. hely

Cipi után még egy Magyar Bajnokkal büszkélkedhetünk.

Támogatóinknak köszönjük a bizalmat és a segítséget. 

Gagarinnak külön köszönet minden segítségért. 

Hajrá ökölvívás, hajrá sport, hajrá Hobbisták.

És az elmaradhatatlan képek Balzsay Karcsival és Erdei Madár Zsolttal, és extra kép a rendezvény sztárvendégével Curtis - el.






Vissza az előző oldalra!
Hobbisták Önvédelmi SE - Magyar