-

Bertha György

Hobbisták Önvédelmi SE

Cím: 9700 Szombathely,
Szombathely Nárai u 3.
Telefon:
+36202315560
E-mail:
info@hobbistak.hu


Box verseny hírek

2021. Utánpótlás Magyar Kupa Eger

2021.06.17. - 2021.06.20.



2021. Utánpótlás Magyar Kupa Eger

1. nap:
A mai nap folyamán junior versenyzőnk, Budai Adrián lépett ringbe. Ellenfele Enyedi Gergő volt, aki a Madárfészek Akadémia növedéke. Adrián erősen és technikásan kezdett, ezért a bíró az első menet végén beszüntette a mérkőzést, így a mi versenyzőnk kezét emelték a magasba.
Azonban nincs időnk hátra dőlni, hiszen holnap már mindhárom sportolónk megméretteti magát. Kíváncsian és egyben bizakodóan várjuk a folytatást. Holnap délután közzétesszük a meccsek linkjeit és az időpontokat is, hogy ne maradjatok le semmiről.
Viszont nem mindenkinek ment zökkenőmentesen a fogyasztás, ez a mai ebédadagokon is jól látható…
Nem utolsó sorban pedig köszönettel tartozunk a támogatóinknak, hogy mellettünk állnak! Hajrá srácok, hajrá Hobbisták!

2. nap:
A mai nap mind a három versenyzőnk ringbe lépett. Botos Brendon 46 kg-ban a kőszegi Gombai Dominikkal vívott parázs csatát, ám végül 4:1-es pontozással alulmaradt.
Budai Szebasztián 65 kg-ban 3:2-es pontozással kapott ki a kőbányai Horváth László ellen. Mindkét sportoló élete első meccsét vívta ma, úgyhogy külön dicséret jár nekik.
Budai Adrián 5:0-s egyhangú pontozásos vereséget szenvedett Dunajcsik Péter ellen, aki a Honvéd versenyzője.
Építő jellegű verseny volt mindenki számára, hiszen egy ilyen megmérettetés során előkerülnek az erősségek és a hibák is. Gyengeségeinket erősítjük, és igyekszünk jobbak lenni.
Szebire még vasárnap vár az éremátadás, hiszen Ő a súlycsoportjában megszerezte a 3. helyet.

Habár a versenynek vége, továbbra sincs megállás. Hajrá srácok, hajrá Hobbisták!

Támogatóinknak pedig külön köszönettel tartozunk!

A mai nappal lezárult a 2021. évi Utánpótlás Magyar Kupa, ahol Budai Szebasztián bronzérmes lett, míg Botos Brendon és Budai Adrián is az 5. helyen zárta a versenyt.
Szép volt srácok, nagyon büszkék vagyunk rátok!
Az éremátadás előtt még Erdei Zsolttal is sikerült egy közös képet készítenünk, aki minden boxoló számára igazi példakép lehet.
Azonban nem csak a boxról szólt az elmúlt 4 nap. A szabadidőnket is igyekeztünk aktívan tölteni, hogy biztosan ne legyen kilométer hiányunk. Ha már Egerben jártunk, a várat nem hagyhattuk ki, és persze a város többi részét is felfedeztük.
Srácainkra a jövőben újabb versenyek várnak, éppen ezért a munkával sem állunk le. A most szerzett tapasztalatokkal gazdagodva megyünk tovább! Hajrá srácok, hajrá Hobbisták!

Nem utolsón sorban pedig még egyszer szeretnénk megköszönni támogatóinknak, hogy mellettünk vannak!

ATTA Paper Pallet
Bence Virág
Palace Taxi Szombathely






Vissza az előző oldalra!
Hobbisták Önvédelmi SE - Magyar