-

Bertha György

Hobbisták Önvédelmi SE

Cím: 9700 Szombathely,
Szombathely Nárai u 3.
Telefon:
+36202315560
E-mail:
info@hobbistak.hu


Box verseny hírek

Gheorgheni Open kerül megrendezésre a romániai Gyergyószentmiklóson

2022.06.20. - 2022.06.25.Gheorgheni Open kerül megrendezésre a romániai Gyergyószentmiklóson

71.Bornemissza Nemzetközi Ökölvívó Emlékverseny - 2022. Eger, Magyarország
Budai Szebasztián a Hobbisták SE versenyzője Romániában Gyergyószentmiklóson a nemzetközi serdülő és junior Openen vesz részt. A mai nap az elődöntőben az első menet végén román ellenfele feladta a mérkőzést, így bejutott a vasárnapi döntőbe. Ezúton is gratulálunk neki, szép munka volt Szebike!
Júniusban az EUBC versenynaptár utolsó eseménye, a Gheorgheni Open kerül megrendezésre a romániai Gyergyószentmiklóson. 
Összesen 218 ökölvívó tizenkét nemzetet képviselve regisztrált a versenyre, amelyen a juniorok mellett a serdülők is szerepelhetnek. A verseny június 21-én rajtol, és a döntőkre a hatodik napon, 26-án kerül majd sor Gyergyószentmiklóson.
Magyarország mellett Horvátország, Azerbajdzsán, Izrael, Görögország, Ciprus, Ausztria, Bulgária, Moldova, Ukrajna, Lettország, és a házigazda Románia jelezte részvételét. Mindkét korosztály a saját Európa-bajnokságára készül, a serdülőknek ezt augusztusban, míg a junioroknak szeptember végén rendezik meg.
„Az Európa-bajnoki felkészülés közvetlen része a gyergyószentmiklósi verseny, ahol reményeink szerint sikeresen szerepelnek majd a serdülő versenyzőink. Nem feltétlenül az arany-, vagy az ezüstérem a siker mércéje, de természetesen az eredményesség sem fog elmaradni. A legfontosabb a gyerekek teljesítménye, valamint Európa-bajnoksághoz hasonló hosszússágú versenyhez való alkalmazkodás,” - nyilatkozta a gyergyói verseny előtt Dorkó Péter, a serdülők felkészüléséről.
„Igazából nagyon kíváncsi vagyok, hogy az Utánpótlás Magyar Kupa, és a Bornemissza emlékversenyt követően mennyire bírják majd a juniorjaink a sorozatterhelést. Ez a harmadik nagy versenyük rövid időn belül, így kíváncsian várom a teljesítményüket. Bízom benne, hogy erős lesz a mezőny Gyergyószentmiklóson, és sok bajnoki címmel tudunk hazatérni,” - nyilatkozta Törteli Ferenc a junior válogatott vezetőedzője.
Hajrá, magyar ökölvívás!


Vissza az előző oldalra!
Hobbisták Önvédelmi SE - Magyar