-

Bertha György

Hobbisták Önvédelmi SE

Cím: 9700 Szombathely,
Szombathely Nárai u 3.
Telefon:
+36202315560
E-mail:
info@hobbistak.hu


Box verseny hírek

Ifjúsági Ökölvívó Országos Bajnokság Bük

2021.09.23. - 2021.09.26.Ifjúsági Ökölvívó Országos Bajnokság Bük

A mai napon kezdetét vette az Ifjúsági Ökölvívó Országos Bajnokság Bükön. Alíz, Cipi és Budai Joci is ringbe lép majd, a holnapi napon. A mérlegelés ma reggel extra edzéssel kezdődött, ez van ha van a sportolón +10 v 30 dkg. Ugye Cipi és Joci. A mérkőzések online megtekinthetők, linket időben kirakjuk. Hajrá Hobbisták!

A tegnapi nap folyamán mind a három boxolónk megmérettette magát.
Alíz mérkőzését a bíró a 2. menetben beszüntette a kőszegi Reseterics Fanni javára.
Joci Papp Patrikkal szállt harcba a győzelemért, azonban a 3. menetben leszakadt a fogszabályzójának híd része, ezért a ringorvos beszüntette a küzdelmet. Ami azért különösen fájó, mert eddig a pillanatig Joci állt nyerésre.
Cipi ellenfele Kovács Zoltán volt. Erősen és határozottan kezdett, aminek az lett az eredménye, hogy a harmadik rászámolás után az 1. menet végén a bíró véget vetett a mérkőzésnek.
Összegezve a tegnapi napot, azt mondhatjuk, hogy eredményes zártunk, hiszen Alíz élete első tétmérkőzésén lépett ringbe. Bátran helyt állt a nála jóval erősebb ellenfelével szemben. Joci 3 év kihagyás után tért vissza a boksz világába. Cipi pedig hozta a szokásos formáját. Kíváncsian várjuk a holnapi elődöntőt. Mindannyiukra nagyon büszkék vagyunk!
A nap folyamán pedig a Mozart Cafeba ültünk be egy jól megérdemelt közös ebédre.
Hajrá Hobbisták!

Ifjúsági Országos Ökölvívó Bajnokság Bük 3. Nap. Érdekeltek voltunk az elődöntőben, de Ciprián ellenfele nem állt ki, így holnap automatikusan döntőt játszik. A mérkőzések már délelőtt elkezdődnek , érdemes figyelni őket, szuper csatákra számíthatunk! 
Hajrá Hobbisták!

2021. Bük. Ifjúsági Országos Bajnokság. 
II. helyezett: Mészáros Ciprián
III. helyezett: Horváth Alíz Virág
V. helyezett: Budai József 


Vissza az előző oldalra!
Hobbisták Önvédelmi SE - Magyar