-

Bertha György

Hobbisták Önvédelmi SE

Cím: 9700 Szombathely,
Szombathely Nárai u 3.
Telefon:
+36202315560
E-mail:
info@hobbistak.hu


Box verseny hírek

Mozdulj Kőszeg Honvédelmi- és Sportnap, valamint a Jurisics Kupa és Jótékonysági Futóverseny

2021.08.27. - 2021.08.28.Mozdulj Kőszeg Honvédelmi- és Sportnap, valamint a Jurisics Kupa és Jótékonysági Futóverseny

Természetesen most sem maradhatott el egy újabb közös kép Erdei Zsolttal.

Az első mérkőzés, amin érdekeltek vagyunk hamarosan kezdődik.

Azt követően pedig majd fél 5 és 6 óra körül lépnek versenyzőink újra ringbe.

Szurkoljunk együtt a srácoknak! Hajrá Hobbisták!

Egyesületünk 3 versenyzővel képviseltette magát a szuper hangulatú és színvonalas 12. Jurisics Kupán, ami egy meghívásos verseny volt.
Elsőként Budai Szebasztián (serdülő 65 kg) vívott parázs csatát a kőszegi Kiss Áronnal. Mindkét versenyző odatette magát, kihozták magukból a maximumot. Azonban mivel ez egy edzőmérkőzés volt, így a küzdelem automatikusan döntetlennel zárult. Kiválóan halad Szebivel a felkészülés a közelgő Magyar Bajnokságra.
Majd következett Botos Brendon (serdülő 50 kg), aki most már 2 súlycsoporttal feljebb lépett a tavaszi utánpótlás kupa óta. Ez már éles meccs volt. Brendon az elejétől fogva betartva az utasításokat egyhangú pontozással győzte le egri ellenfelét. A súlycsoport váltás jól sikerült, hiszen azóta 3 meccset vívott, amit kivétel nélkül meg is nyert, így jó esélyekkel nézünk szembe a novemberi Magyar Bajnoksággal. 
Végül, de nem utolsósorban Mészáros Ciprián (ifjúsági 80 kg) lépett ringbe bemutató jelleggel a soproni Kiss Milán ellen. A kiegyenlített adok-kapok 3 menetben automatikus döntetlennel zárult. Cipriánnak hamarosan itt van az ifi Magyar Bajnokság, gőzerővel készülünk rá.
Gratulálunk minden indulónak, a szervezőknek, hogy ismét egy magas színvonalú nemzetközi versenyt hoztak létre, és örülünk, hogy részesei lehettünk.
Köszönjük a támogatóinknak, hogy mellettünk voltak most is. Hajrá Hobbisták!

 


Vissza az előző oldalra!
Hobbisták Önvédelmi SE - Magyar