-

Bertha György

Hobbisták Önvédelmi SE

Cím: 9700 Szombathely,
Szombathely Nárai u 3.
Telefon:
+36202315560
E-mail:
info@hobbistak.hu


Box verseny hírek

Ökölvívó Utánpótlás Magyar Kupa, Budapest

2022.05.18. - 2022.05.21.Ökölvívó Utánpótlás Magyar Kupa, Budapest

2022. évi Ökölvívó Utánpótlás Magyar Kupa - 1.nap - A szorító. Szurkoljunk Szebinek aki a mai nap a 19. párként lép a ringbe. Hajrá sport, hajrá ökölvívás, hajrá Hobbisták!

2022. évi Ökölvívó Utánpótlás Magyar Kupa - 2.nap Szebi ellenfele a tegnapi napon az első menet végéig bírta, ahol a bíró a második számolás után beszüntette a küzdelmet. A mai nap pihenő, illetve átmozgató edzést tartunk, hiszen holnap kemény csata vár rá az elődöntőben. Ezúton is gratulálunk kiváló sportolónknak. Hajrá sport, hajrá ökölvívás, hajrá Hobbisták!

2022. évi Ökölvívó Utánpótlás Magyar Kupa - 3. nap. Szebi ellenfele a mai nap nem állt ki, így legközelebb holnap lép majd ringbe. Kemény csata vár rá, és ezúton is szurkolunk kiváló sportolónknak. Hajrá sport, hajrá ökölvívás, hajrá Hobbisták!

2022.évi Utánpótlás Magyar Kupa 66 kg aranyérmese Budai Szebasztián, Hobbisták SE Szombathely. Sportolónkra kemény csata várt a döntőben. A fiúk egy menetek alatt jutottak túl a selejtezőkön és az elődöntőben, így nem volt kérdés, hogy a súlycsoport két legjobbja közt dől el, hogy ki lesz korosztályának legjobbja a Magyar Utánpótlás Kupán. Hatalmas küzdelemben a meccs végén Szebike kezét emelték a magasba (egyhangú 5:0-ás pontozással). A fiúk a parádés meccs után megkapták az UTÁNPÓTLÁS MAGYAR KUPA LEGJOBB JUNIOR FÉRFI MÉRKŐZÉS MÉRKŐZÉS RÉSZTVEVŐI kupa különdíjat is. Gratulálunk mindenkinek. Szép munka volt. Szebi újra bebizonyította, hogy az áldozatos kitartó munka meghozza a gyümölcsét. Támogatóinknak köszönjük a folyamatos kitartó segítséget. Hajrá sport, hajrá ökölvívás, hajrá Hobbisták SE.


Vissza az előző oldalra!
Hobbisták Önvédelmi SE - Magyar