Hobbi Intercross Cup


V. Decathlon-Hobbi Intercross Cup csapatregisztrációs lap

A csapat nevezés határidő 2020. április 6-ig!!!

Részletek

IV. Decathlon-Hobbi Intercross Cup csapatregisztrációs la...

A csapat nevezés határidő 2019. szeptember 8-ig!!!

Részletek

III. Decathlon Hobbi Intercross Cup támogatók

Az idén se hiányozhat a versenylógó, az elmaradhatatlan támogatókkal együtt.

Részletek

II. Hobbi Intercross Cup képek

  https://hu-hu.facebook.com/HOBBI-Intercross-CUP-486089998240181/   http://vaol.hu/hirek/hobbi-intercross-cup-crossfit-bertha-gyorgy-verseny-1835448   http...

Részletek

II. Hobbi Intercross Cup versenykiirása, versenyfeladatok,.


 

II. HOBBI INTERCROSS CUP 

2017.05.13. szombat  09.00 

Helyszín: Szombathely, Decathlon áruház melletti pálya, és füves terület

Versennyel kapcsolatos információk: 6 fős csapatok jelentkezését várjuk, legalább 2 lánynak kell szerepelni a csapatban. A verseny során történt esetleges sérülés esetén 1 fő csere megengedett, de a csere után is legalább 2 lánynak kell folytatni a versenyt!  
Az indulási keret limitált, tervezet szerint maximum 32 csapat indulhat, nevezési sorrend van, így célszerű mielőbb leadni a nevezéseket. A verseny 7+1 WOD-ból áll, melyek leírását megtalálhatjátok Facebook oldalunk bejegyzései között, vagy a hobbistak.hu oldalon. A  gyakorlatok helyes kivitelezését folyamatosan töltjük majd fel.

Nevezés részletei: Nevezési határidő: 2017.04.15. Nevezési díj: 24 000,- Ft / csapat. (A nevezési díj tartalma: 1 db versenypóló, energia csomag, víz, gyümölcs, emlékplakett, + meglepetés, egyszeri étkezés => minden versenyzőnek)
Nevezés módja: az oldalról letölthető regisztrációs lap kitöltésével, a regisztrációkor a pólóméreteket is kérjük leadni (külön férfi, külön női).  A regisztráció nem jelent automatikus nevezést, a nevezés a határidőig átutalt nevezési díj befizetésével válik érvényessé!  A számlaigényeket is kérjük, hogy itt jelezzétek.

Nevezés a  hobbiintercrosscup@gmail.com e-mail címen. 
A nevezési díjakat kérjük a nevezési határidőig 2017.04.15-ig rendezni.
Utaláshoz szükséges adatok: Hobbisták Önvédelmi SE.Raiffeisen Bank
HUF folyószámla 12094507-01427060-00100005
IBAN bankszámlaszám: HU26 1209 4507 0142 7060 0010 0005 SWIFT/BIC: UBRTHUHB
Bank címe: Raiffeisen Bank Zrt. Szombathely
Kérjük, hogy átutaláskor a közlemény rovatban tüntessétek fel a csapat és a kapcsolattartó nevét.

Az 1.WOD után folyamatosan Cross Junior erőpróbára kerül sor párhuzamosan a pálya áruház felöli részén. 6-14 éves korosztályban vegyes 8 fős csoportokban. Ide a jelentkezéseket szintén 2017.04.15-ig kérjük leadni.
 Regisztrációs lap és gyermek WOD leírása Facebook oldalunkon elérhető. 
Nevezési díj a Cross Junior versenyre nincs! A helyezetteket éremmel és oklevéllel jutalmazzuk. :-) (A gyakorlatok hasonlóak lesznek, mint tavaly)

Minden egyes WOD előtt ismertetve lesznek a gyakorlatokkal kapcsolatos követelmények, be is fogjuk mutatni őket. Kérünk minden versenyzőt, hogy ezt figyelmesen hallgassa végig a későbbi problémák, félreértések elkerülése miatt!
A pontozás a következőképpen zajlik:
Amelyik WOD dupla pontozású, ott az egyik eredményt az evezés calória száma alapján végzett helyezés adja meg (a legtöbb Calóriát evezett kapja meg az adott WOD első helyét), a másik eredményt az adott gyakorlat darabszáma alapján kapott helyezés adja meg. (a legtöbb db számot végzett csapat kapja meg az adott WOD első helyét).
Ahol nem érik el a szintet, ott automatikusan a  max csapatszám pontát kapja (pl 32 csapat az 32 pont)
A végső sorrend alapján, az eredmények összeadódnak. A legkevesebb pontot gyűjtő csapat nyeri a versenyt.

Szabadtéri sportrendezvény lesz, időjárástól függetlenül. A feladatok eső esetén is meg lesznek tartva (sátor biztosítva lesz: öltözősátor, mobil wc stb )
A rendezőség által megrendelt mentőtiszt a verseny ideje alatt a rendelet szerinti felszereléssel (sürgősségi táska, defibrillátor, EKG, rögzítő eszközök) látja el a szolgálatot. A biztonságos telekommunikációs kapcsolatot TETRA rádió készülékkel biztosítja.

Bármilyen kérdésetek van, keressetek minket a hobbiintercrosscup@gmail.com címen, vagy üzenjetek a Facebookon!

Mindenkit sok szeretettel várunk!

Üdvözlettel:
Bertha György szervező
06202315560
www.hobbistak.hu / HOBBIINTERCROSSTOUR

2. Hobbi Intercross Cup
Helyszín: Szombathely, Decathlon melletti pálya, és mellette a füves terület 

Időpont: 2017.05.13. szombat. 09.00.

Mérlegelés reggel 8.00- tól, kerekítés az 5 ft-os szabály szerint. A legkönnyebb versenyző kapja a csapat és az 1-es számot a kezére, a második a 2-est, és így tovább. 

Minden WOD 12 perces! Váltáskor pacsi használata kötelező!

1.WOD. Dupla pontozás! Csapat Deadlift ST (saját testsúly) 100%. Hangkürt 1.50- 3.50.- 5.50……mp-nél a váltás miatt, így mind a hat indulónak kb 110 mp ideje lesz erre a gyakorlatra, a felhúzás db- száma adja meg a pontértéket. (A felhúzást az 1-es versenyző kezdi, 2-3-as  versenyző lapoz….. 2 db sportoló pihen, és 1 versenyző folyamatosan  (CAL Row) evez. Cal összérték a másik pont.

2.WOD 12 perc a pálya mellett ölben cipelés futás párban, 3 kör összesen. Futás közben, páron belüli csere lehetséges, megállással! Eközben a startvonal mögött szinkron crossfit felülés (Crossfit sit-up) pacsival, tárcsa a pár két lábfeje közt. Ebben a WOD-ban a pontértéket a szinkronfelülések száma adja meg. Mind a 6 versenyzőnek, (3 párnak) kell 1 kört futni, egymás után és tetszőleges elosztással, a lényeg a felülések minél magasabb száma.

3.WOD: 3 versenyző lóg a rúdon (Bar Hang), a másik 3 versenyző 3-as szinkron guggolást (Air Squat) hajt végre. Számolás csak akkor, amikor a rúdon lógó mindhárom versenyzőnek a lába nem éri a talajt. Csere tetszőleges. ( a lényeg, hogy 3 sportoló lógjon! ). Ebben a WOD-ban a pontértéket a 3-as szinkron guggolások száma adja meg.

4.WOD Dupla pontozás! Páros verseny (1-2, 3-4, 5-6 sz versenyző) Thruster ST 50%, a pár kisebbik súlyúval, Usa swing 9-6-3-as ismétlés számmal, egymás után páron belüli váltással, utána a fennmaradó időben Burpee Over the Box a pontérték  miatt. A másik pontot a folyamatos CAL evezés adja meg! Ketttlebell súlyok: lányok 16 kg, fiúk (-100kg) 20 kg, (+100 kg) 24 kg . ( Az 1-es, és 2-es versenyző megcsinál egymás után 9 db Thruster ismétlést, majd 9 db Usa swinget. Utána 6 db Thrustert, 6 db Usa swinget, majd a 3-3 ismétlést. Utána a 3-4 sz versenyző jön, majd az 5-6-os. A fennmaradó időben pedig 1 versenyző Burpee Over The Box 50 cm (lapockazárással) végez el. Itt is tetszőleges a váltás. (Eközben 1 versenyző tetszőleges váltással az egész WOD alatt evez. )

5.WOD 3 versenyző szinkron kézenállás (Hand-Stand Hold) a kerítésnél, a másik 3 fő szinkron Usa swing. Pont: Usa swing szinkron db szám. Számolás, csak akkor, ha a 3 versenyző fenn van kézenállásban. Minden pályán 3 db kettlebell lesz, 12-16-20 kg-os. Tetszőleges elosztás, csere tetszés szerint.

6.WOD Dupla pontozás! 1 ember végig evezés Cal mérés-pont a többi öt fő végez összesen 100 húzódzkodás fiúknak  (Pull Up), a lányoknak  lábemelést rúdig (Toes To Bar), estleg húzódzkodás (Pul Up), 100 tolódzkodást (Bar Dip), és  150 medicin feldobás (Wall ball) a 3 m-es vonal fölé 6-9 kg-val. Amikor kész ez a rész, utána jön, ami a pontértéket adja meg a szinkron 2 fő Burpee ismétlés száma.

7.WOD A pálya mellett 2x3 fő. Az egyik csoport gumikerék kb 80 kg (tavalyi) átforgatás (Tire Flip) db szám kb 50 m-en oda-vissza folyamatosan. A 2. csoport 60 kg súlytartás (Deadlift Hold) egyszerre 2 fővel, csere lehet a levegőben. Combtartás esetén, és- vagy minden földön töltött másodperc -1 db az átforgatásból.a A gumiátforgatás darabszáma adja meg a pontértéket. A 2 csoport között ebben a WOD-ban nincs csere, csak a csoporton belül!

7+1 -Extra WOD Kamionhúzás (Truck pulling), kb 75 m. Ez az extra Wod párhuzamosan a verseny alatt, előre be- és kiosztott időpontbann. Kamion összkg/ idő/ csapat kg hányadosa a pontérték ebben a WOD-ban. Extra WOD, abban az esetben kerül be a pontversenybe, ha minden csapat azonos feltételekkel teljesíti a feladatot, nagy szél, illetve eső esetén helyszíni csapatkapitányi megbeszélés dönt véglegesen. 

 
Vissza az előző oldalra!
Hobbisták Önvédelmi SE - Magyar