Bertha György

Hobbisták Önvédelmi SE

Cím: 9700 Szombathely,
Szombathely Nárai u 3.
Telefon:
+36202315560
E-mail:
info@hobbistak.hu
További információk

Az alapító

Bertha György 

Született: 1974.

Családi állapot: nős, két kislány, Kiara (12),  és Aisa (6) édesapja

Felesége: Bertháné Süle Karolina

Sport múlt:

3 év birkózás

3 év kick-box,

1 év Thai box

1995-2005. hivatásos ökölvívó

Futás és teljesítménypróbák:

12 hegyi félmaraton

6 alkalommal hegyi 35 km futás, ill. kerékpározás

16 utcai félmaraton 2000- 2016 között

1 utcai maraton 2011

1 alkalommal 70 km hegyi teljesítménypróba 

Brutálfutás csapatban

5 csapat, és 8 egyéni  versenyző crossfitversenyre felkészítése, és irányítása.

A Hobbisták Önvédelmi Sportegyesület megálmodója, és alapitója, és vezető edzője.

A Hobbi Intercross Cup kitalálója, és megszervezője.

A Joskar- Ola napokon gyermek és ifjusági Cross ügyességi erőpróba megálmodója, és egyik fő szervezője.

2006-tól folyamatos képzések, a sportkultúra és a táplálkozás területén, 2013-ban pedig a sportoktató (önvédelem- ökölvivás)  szakon szerzett képesítést a legújabb uniós normák szerint.

 

 

 


 

 

 

Nyitvatartás

Nyitvatartás

 Joskar-Ola Cross erőpróba

I. Joskar-Ola gyermek és ifúsági Cross ügyességi erőpróba

I. Joskar-Ola gyermek és ifúsági Cross ügyességi erőpróba

A járványügyi hivatal felmérései szerint a gyermekek 30,3%-a küzd súlyfelesleggel és 15,4%-a elhízott. (Minden ötödik magyar gyerek túlsúlyos, de a 7-14 éves gyerekek fele nem elégedett a testsúlyával, és 20-30 százalékuk már fogyókúrázott (forrás: OÉTI)! Az gyakorlott edzői felügyelet mellett végzett progresszív ( haladó, élenjáró), folyamatosan motivált, mozgásforma lehet az egyik leghatásosabb mozgásforma a probléma kezelésére. Az irányított pálya aktivizálja a gyerekeket, ügyesebbé teszi őket, összpontosításra szoktat, kudarclegyőző képességet kialakít, önbizalom növelő hatású, helyes légzésre tanít, egyensúlyérzéket fejleszt, reakciókészséget javít, gerincet erősít. Tény, hogy akik sportolnak, jobban tanulnak, mert a felelősségtudatuk erősebb, mint a nem sportoló társuké. Nagyon sok pozitív lelki mellékhatása van a rendszeres mozgásnak, megnövekedett önbizalom, egészségesebb énkép is járul hozzá. Kialakul bennük az egészséges életmód és a mozgás iránti igényt. A cél még az állóképesség és a koordináció fejlesztés is.

Ilyen még nem volt Szombathelyen!

 

 

A Hobbisták SE. újra nagyot álmodott, előrukkolt egy 22 akadállyal teletűzdelt erő-állóképességi ügyességi pályával.
Most vasárnap, augusztus 13-án a gyermekeké lesz a főszerep. A Pázmány Péter körúti buszfordulót és a mellette lévő füves-fás területet veszik birtokba a gyerekek reggeltől késő délutánig.
A Hobbisták SE. újra nagyot álmodott, a májusi rekordlétszámú felnőtt crossfit verseny megrendezése után, az egyesület előrukkolt egy 22 akadállyal teletűzdelt erő-állóképességi ügyességi pályával. Mint a terület nagysága, mint az akadályok számát illetően, és az állítható nehézségi fokozatok tekintetében még nem volt Szombathelyen ilyen és ekkora verseny  az 5-14 éves korosztálynak.
Indulnak az ovisok, alsós- és a felsős iskolások is, külön fiú és külön lány kategóriában. A díjakat a polgármester fogja átadni. A szervezők gondoltak a szülőkre is, három bográcsban is forrni fog a gulyás. A nevezés ingyenes, regisztráció kilenc órától, maga az erőpróba pedig tíz órától indul. Már közel 100 előnevezés érkezett, de még legalább ennyi gyermeknek lesz lehetősége helyben nevezni, és kipróbálni erejét, kitartását.

 

http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/hobbistak_joskar_ola

 

Csatolt fájl(ok)Vissza az előző oldalra!
Hobbisták Önvédelmi SE - Magyar