-

Bertha György

Hobbisták Önvédelmi SE

Cím: 9700 Szombathely,
Szombathely Nárai u 3.
Telefon:
+36202315560
E-mail:
info@hobbistak.hu


Karantén edzés

11. edzésnap

2020.04.08.11. edzésnap

Kedves sportbarátaim!

Íme a 11. edzésnap feladatai:

Ami más lesz a héten: 60 perc Amrap !

Amrap jelentése: As many rounds as possible: Annyi kör, amennyi csak lehetséges, bizonyos idő alatt.
Az AMRAP egy olyan rövidítés, amelyet a CrossFit népszerűsít, ami az "Olyan sok túra, amennyire lehetséges" vagy "annyi rep, mint lehetséges" kifejezést jelenti, az edzés szerkezetétől függően. AMRAP képzési protokollok élnek és meghalnak idő - az óra ellen dolgozik, és törekszik arra, hogy a megadott időtartamon belül a lehető legtöbb ismétlést vagy gyakorlatot tegye lehetővé.

Egyéni bemelegítés után pedig:

100 Térdfelhúzás fekve -akinek van rúdon

100 Kitörés előre váltott lábbal

100 Kitörés hátra váltott lábbal

100 Helybenfutás magas térdemeléssel váltott lábbal

Mindegy, hogy darabot csinálsz, csak nyomd végig a rendelkezésre álló időt a lehető legkevesebb pihenővel.
Amikor már nehezen megy, gondolj arra, ez az a pont, amikor túllépsz magadon, elkezdődik a "fejlődés". Minden amire vágysz, az a komfortzónádon kívűl van. Ez érvényes a fizikai és a lelki fejlődésre is.

Ha gondolod, kommentbe elég egy "kész", vagy amit épp edzés után érzel:-) Hívd meg, vagy ki egy (nem) Hobbista ismerősödet is!

"Rohadtul nem komfortos átlépni a korlátainkat, olyan, mintha az ember lábai alól kifutna a talaj. Megszűnik a stabilitás, megkérdőjeleződik sok, biztosnak hitt alapköve az életünknek. A semmiben lebegünk. Az egyetlen dolog, amit tehetünk az az, hogy megtanulnunk önmagunkba kapaszkodni. Elfogadjuk, hogy most ez egy nehéz helyzet, elfogadjuk, hogy szenvedünk. Nem söpörjük a szőnyeg alá. Piszkosul fáj, de a szívünk mélyén már sejtjük, sőt, tudjuk, hogy ezek az instabil momentumok fognak minket eljuttatni a következő szinthez. Hiszen nincs fent lent nélkül.

Lukoviczki Réka"

 

 

 


Vissza az előző oldalra!
Hobbisták Önvédelmi SE - Magyar