-

Bertha György

Hobbisták Önvédelmi SE

Cím: 9700 Szombathely,
Szombathely Nárai u 3.
Telefon:
+36202315560
E-mail:
info@hobbistak.hu


Karantén edzés

20. edzésnap

2020.04.29.20. edzésnap

Kedves sportbarátaim!

Íme a 20. edzésnap feladatai:

EMOM szerint csináljuk 2x15 percen keresztül. Az előírt gyakorlatot végezd minden percben az adott ismétléssel. Ami marad –ha marad- időd a percből, az lesz a pihenőd.

Mindenképp végezz egy alapos dinamikus bemelegítést, tetőtől talpig.

30 perc EMOM (2x15min)

15 min
Minute 1: 10 burpees
Minute 2: 30 plank tartás
Minute 3: 10 fekvőtámasz

15 min
Minute 1: 20 guggolás
Minute 2: 30 hasizomgyakorlat, lábkeresztezés (flutter kicks)
Minute 3: 20 széken tolódzkodás

Kezdők 1 kör, középhaladók 2 kör, haladók 3 kört csináljanak.
(Ildikó, Merci, Bence, Ciprián - 3 kör!:-)

Aki nem olyan gyors, természetesen módosíthatja lefelé a darabszámot 1-2 vel.

Kíváncsi vagyok, hogy ki csinálta végig. Ha gondolod, kommentbe elég egy "kész", vagy amit épp edzés után érzel:-) Hívd meg, vagy ki egy (nem) hobbista ismerősöd, csinálja meg

"A gondolataid teremtik az életedet. Ha elhiszed, hogy a gondolataidnak közük van a sorsodhoz, hogy a gondolataid teremtik az életedet, akkor vizsgáljuk meg a gondolatokat, amiket gondolsz: 60-70 000 gondolatod van naponta. Ebből a 60-70 000 gondolatból, amit egy nap gondolsz, a 90%-a ugyanaz a gondolat, mint előző nap. tehát, ugyanazok a gondolatok mindig ugyanazokhoz a döntésekhez fognak vezetni. Ugyanazok a döntések mindig ugyanazokhoz a viselkedésekhez fognak vezetni. Ugyanazok a viselkedések mindig ugyanazokat a tapasztalatokat fogják megteremteni. Ugyanazok a tapasztalatok mindig ugyanazokat az érzelmeket fogják létrehozni. Ugyanazok az érzelmek aztán ugyanazokat a gondolatokat irányítják, és a biológiánk, a neurális áramköreink, a neurokémiánk, a neurohormonjaink és még a genetikai kifejeződésünk is pontosan egyenlő marad azzal, ahogy gondolkodunk, ahogy cselekszünk, ahogy érzünk.
Most ahogy gondolkodsz, ahogy cselekszel, és ahogy érzel, ezt hívják a személyiségednek. A személyiséged teremti a személyes valóságodat, ez így van. Tehát, ha csak a legkisebb mértékben is hiszel az elképzelésben, hogy a személyiséged teremti a személyes valóságodat, és meg akarod változtatni a személyes valóságodat, ez azt jelenti, hogy el kell kezdened megváltoztatni a személyiségedet azzal, hogy azon gondolkodsz, hogy mire szoktál gondolni és megváltoztatod, hogy elkezdj tudatossá válni a tudattalan szokásaidra és viselkedésedre, és módosítsd őket. Aztán figyeld meg az érzelmeket, amik a múlt tapasztatihoz kötve tartanak, és döntsd el, hogy azok az érzelmek a jövőhöz tartoznak-e. Látod, a legtöbb ember megpróbálja az új személyes valóságát ugyanaz a személyiségként megteremteni, és ez nem működik, szó szerint mássá kell válnunk."
Dr Joe Dispenza


Vissza az előző oldalra!
Hobbisták Önvédelmi SE - Magyar