-

Bertha György

Hobbisták Önvédelmi SE

Cím: 9700 Szombathely,
Szombathely Nárai u 3.
Telefon:
+36202315560
E-mail:
info@hobbistak.hu


Karantén edzés

8. edzésnap

2020.04.01.8. edzésnap

Kedves sportbarátaim!

Íme a 8.edzésnap feladatai:

Ami más lesz a héten: AMRAP 8 perc szerint dolgozunk!

Amrap jelentése: As many rounds as possible: Annyi kör, amennyi csak lehetséges, bizonyos idő alatt.
Az AMRAP egy olyan rövidítés, amelyet a CrossFit népszerűsít, ami az "Olyan sok túra, amennyire lehetséges" vagy "annyi rep, mint lehetséges" kifejezést jelenti, az edzés szerkezetétől függően. AMRAP képzési protokollok élnek és meghalnak idő - az óra ellen dolgozik, és törekszik arra, hogy a megadott időtartamon belül a lehető legtöbb ismétlést vagy gyakorlatot tegye lehetővé.

4 körünk van ma, körönként 2 gyakorlattal. 8 percből áll egy kör, cél az, hogy a gyakorlatok darabszáma egyesével növekedjen a 8. perc végéig. Próbálj meg, minél magasabb ismétlésszámot elérni.
A körök közt 2-5 perc pihenő ajánlott.
Haladók csinálhatják 12 percben is.

Egyéni bemelegítés után pedig:

1.: Székre fellépés bal - jobb lábbal. 1-1,2-2.3-3........

2.: Kitörés előre bal - jobb lábbal 1-1,2-2,3-3.......

3.: Hanyattfekvésben egyik talp a a talajon, másik láb nyújtva felfelé tartásban fenékemelés lábfeltolással, majd lábcsere 1-1,2-2,3-3......

4.: Plank oldaltartás törzsemeléssel, bal majd jobb oldalon 1-1-,2-2,3-3......

Kíváncsi vagyok, hogy ki csinálta végig. Ha gondolod, kommentbe elég egy "kész", vagy amit épp edzés után érzel:-) Hívd meg, vagy ki egy (nem) hobbista ismerősöd, csinálja meg ő is.

"Az egész csak azon múlik, hogy benned van-e a csakazértis. Csak azért is menni, csinálni, megbotlani, szeretni, csalódni, félni, folytatni, fájni, örülni, gúnyos kacajok tárgya lenni, elérni... Merni elérni... Mert egyszer bizony tátják majd a szájukat, hogy hittel hova lehet eljutni... Mert a kitartás és az alázat sikert szül.

Oravecz Nóra"


Vissza az előző oldalra!
Hobbisták Önvédelmi SE - Magyar