Bertha György

Hobbisták Önvédelmi SE

Cím: 9700 Szombathely,
Szombathely Nárai u 3.
Telefon: +36202315560
E-mail: info@hobbistak.hu
További információk

Az alapító

Bertha György 

Született: 1974.

Családi állapot: nős, két kislány, Kiara (12),  és Aisa (6) édesapja

Felesége: Bertháné Süle Karolina

Sport múlt:

3 év birkózás

3 év kick-box,

1 év Thai box

1995-2005. hivatásos ökölvívó

Futás és teljesítménypróbák:

12 hegyi félmaraton

6 alkalommal hegyi 35 km futás, ill. kerékpározás

16 utcai félmaraton 2000- 2016 között

1 utcai maraton 2011

1 alkalommal 70 km hegyi teljesítménypróba 

Brutálfutás csapatban

5 csapat, és 8 egyéni  versenyző crossfitversenyre felkészítése, és irányítása.

A Hobbisták Önvédelmi Sportegyesület megálmodója, és alapitója, és vezető edzője.

A Hobbi Intercross Cup kitalálója, és megszervezője.

A Joskar- Ola napokon gyermek és ifjusági Cross ügyességi erőpróba megálmodója, és egyik fő szervezője.

2006-tól folyamatos képzések, a sportkultúra és a táplálkozás területén, 2013-ban pedig a sportoktató (önvédelem- ökölvivás)  szakon szerzett képesítést a legújabb uniós normák szerint.

 

 

 


 

 

 

Nyitvatartás

Nyitvatartás

 



Karantén receptek

30. Alpesi álom (ketogén) recept

2020.05.07.

30. Alpesi álom (ketogén) recept

Alpesi álom (ketogén)

Kb. 10 adagra osztható el. Így 4,9 CH és 231 kCal található 1 adagban. 

Hozzávalók:
Tészta:
8 db tojás
9 ek eritrit
1 csipet só
3 ek kakaópor (cukrozatlan)
5 ek kókuszliszt
1 cs sütőpor

Krém:
1,5 dl cukormentes Hulala habtejszín
250 g mascarpone
1 csomag vaníliás eritrit
3 ek eritrit
1 csipet só
Áztatáshoz
2 dl tejes kávé édesítve
Rétegek közé
Kakaópor

Elkészítés:
A tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjét a sóval, eritrittel kemény habbá verjük. Hozzáadjuk egyesével a sárgáját folyamatos keverés mellett.

Óvatosan beleforgatjuk a kakaóport a kókuszlisztet és a sütőport.

180 C fokon 25 perc alatt készre sütjük.

A krémhez a Hulalát kemény habbá verjük az eritrittel, majd hozzákeverjük a mascarponét.

Ha kihűlt a tésztánk felkockázzuk és kávéba mártjuk. És a tiramisuhoz hasonlóan rétegezzük (piskóta, krém, kakaópor és így tovább).

Óvatosan fakanállal összeforgatjuk. Hűtőben hagyjuk pihenni egy órát.

Tálaljuk fagyiskanállal és szórjuk meg egy kevés kakaóporral.

Jó étvágyat hozzá!








Vissza az előző oldalra!
Hobbisták Önvédelmi SE - Magyar