Bertha György

Hobbisták Önvédelmi SE

Cím: 9700 Szombathely,
Szombathely Nárai u 3.
Telefon: +36202315560
E-mail: info@hobbistak.hu
További információk

Az alapító

Bertha György 

Született: 1974.

Családi állapot: nős, két kislány, Kiara (12),  és Aisa (6) édesapja

Felesége: Bertháné Süle Karolina

Sport múlt:

3 év birkózás

3 év kick-box,

1 év Thai box

1995-2005. hivatásos ökölvívó

Futás és teljesítménypróbák:

12 hegyi félmaraton

6 alkalommal hegyi 35 km futás, ill. kerékpározás

16 utcai félmaraton 2000- 2016 között

1 utcai maraton 2011

1 alkalommal 70 km hegyi teljesítménypróba 

Brutálfutás csapatban

5 csapat, és 8 egyéni  versenyző crossfitversenyre felkészítése, és irányítása.

A Hobbisták Önvédelmi Sportegyesület megálmodója, és alapitója, és vezető edzője.

A Hobbi Intercross Cup kitalálója, és megszervezője.

A Joskar- Ola napokon gyermek és ifjusági Cross ügyességi erőpróba megálmodója, és egyik fő szervezője.

2006-tól folyamatos képzések, a sportkultúra és a táplálkozás területén, 2013-ban pedig a sportoktató (önvédelem- ökölvivás)  szakon szerzett képesítést a legújabb uniós normák szerint.

 

 

 


 

 

 

Nyitvatartás

Nyitvatartás

 



Karantén receptek

39. Ketogén rumos-csokis torta recept

2020.05.16.

39. Ketogén rumos-csokis torta recept

Ketogén rumos-csokis torta

Hozzávalók:
- 15 szelet +
1. 8 db tojás
2. 8 evőkanál eritrit
3. 2 evőkanál mandulaliszt
4. 3 evőkanál kókuszliszt
5. 3 evőkanál holland kakópor
6. 250 g mascarpone
7. 18 g sütőpor
8. 1 csipet só
9. ízlés szerint vanília őrlemény
10. Krém:
11. 40 g Dr Oetker Prémium csokoládés puding
12. 4 dl tej
13. ízlés szerint édesítőszer
14. 2 dl Hulala cukormentes tejszínhab
15. 0, 5 dl rum (ízlés szerint)

Elkészítés:
1. A tojásokat kettéválasztjuk. A tojások fehérjét az édesítőszerrel és a csipet sóval kemény habbá verjük. A sárgáját a mascarponéval és a vanília őrleménnyel habosra kavarjuk.
2. Hozzáadjuk a liszteket és a kakaóport, valamint a sütőport. Ezután a fehérjét óvatos mozdulatokkal a krémhez keverjük.
3. Vajazott és kakaóporozott 26 cm-es kör alakú formában kisütjük 180 °C-on 60 perc alatt. Magasabb nedvességtartalmú tésztát kapunk, mint a hagyományos piskóta. Miután kihűlt, kettévágjuk.
4. A krémhez a pudingot a tejjel felfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. Miután kihűlt, hozzáadjuk a rumot. A tejszínhabot félkemény habbá verjük. Hozzáadjuk a kihűlt pudinghoz és keményedésig keverjük.
5. A kettévágott piskótát megkenjük a kakaós krémmel. Ízlésünknek megfelelően díszítjük.

Jó étvágyat hozzá!








Vissza az előző oldalra!
Hobbisták Önvédelmi SE - Magyar