Ribizlis kókuszpiskóta (Ketogén)
Diéta ide vagy oda, azért egy kis süti mégis csak kell!
Elkészítési idő: kb 35 perc
Hozzávalók:
- 3 főre +
1. 4 db tojás
2. 100 g kókuszreszelék
3. 1 ek folyékony édesítő
4. 2 tk sütőpor
5. 100 g ribizli (mirelit is jó)
Elkészítés:
1. A tojásokat üssük fel és válasszuk szét a sárgáját a fehérjétől. A tojásfehérjét verjük kemény habbá.
2. A kókuszreszelékbe keverjük bele a sütőport, majd az édesítővel együtt keverjük hozzá a felvert tojássárgájához. Óvatosan keverjük bele a habot.
3. Egy kisebb szilikon formába (22 cm) öntsük bele a tésztát és szórjuk rá a ribizlit. Előmelegített sütőben süssük tűpróbáig 200 fokon. Kb. 30 perc. Kihűlés után vegyük ki a formából és szeletelve tálaljuk.
Jó étvágyat hozzá!