Citromos csirkemell, friss kevert salátával, mézes-mustáros öntettel.
A csirkemellet olívaolajon megpirítjuk.
Majd adjunk hozzá fokhagymát, sózzuk, borsozzuk. Felöntjük alaplével, teszünk bele 1 citrom reszelt héját és a kifacsart levét.
Ízesítjük oregánóval és kakukkfűvel.
Puhára pároljuk.
A kevert saláta hozzávalói: jégsaláta, paradicsom, kígyóuborka, tv paprika, kaliforniai paprika, lilahagyma.
Az öntethez összekeverünk 2-2 teáskanál mézet és dijoni mustárt, hozzáadjuk a 2 evőkanál citromlevet és egy pici sót. Habverővel keverjük, közben hozzáöntjük a negyed csésze olívaolajat.
Adhatunk hozzá kakukkfüvet és jalapeno paprikát is.
Jó étvágyat hozzá!