Mexikói rántotta
Hozzávalók:
újhagyma 2 darab
sárga paprika 1 darab
narancssárga paradicsom 150 gramm
olívaolaj 1 evőkanál
fekete teknősbab 250 gramm
Knorr mexikói fűszertitok alap 1 evőkanál
Tojás 4 darab
A szakács tippje:
Tálalja aprított petrezselyemmel megszórva
Adjon hozzá fokhagymát 1 gerezd
Elkészítés:
1. lépés
Tisztítsa meg az újhagymát és szépen karikázza fel. Tisztítsa meg a sárga paprikát és vágja apró kockákra. Mossa meg és kockázza fel a paradicsomot.
2. lépés
Olívaolajban süsse meg az újhagymát és a paprikát. Adja hozzá a paradicsomot és annyi vizet, amennyi szükséges. Adja hozzá a babot és a Knorr mexikói fűszertitok alapot. Közepes lángon főzze 5 percig. Fűszerezze borssal.
3. lépés
Keverje össze a tojásokat sóval. Margarinnal készítse le a rántottát egy edényben.
4. lépés
Tálalja a zöldségeket és a rántottát.
Jó étvágyat hozzá!