Bertha György

Hobbisták Önvédelmi SE

Cím: 9700 Szombathely,
Szombathely Nárai u 3.
Telefon: +36202315560
E-mail: info@hobbistak.hu
További információk

Az alapító

Bertha György 

Született: 1974.

Családi állapot: nős, két kislány, Kiara (12),  és Aisa (6) édesapja

Felesége: Bertháné Süle Karolina

Sport múlt:

3 év birkózás

3 év kick-box,

1 év Thai box

1995-2005. hivatásos ökölvívó

Futás és teljesítménypróbák:

12 hegyi félmaraton

6 alkalommal hegyi 35 km futás, ill. kerékpározás

16 utcai félmaraton 2000- 2016 között

1 utcai maraton 2011

1 alkalommal 70 km hegyi teljesítménypróba 

Brutálfutás csapatban

5 csapat, és 8 egyéni  versenyző crossfitversenyre felkészítése, és irányítása.

A Hobbisták Önvédelmi Sportegyesület megálmodója, és alapitója, és vezető edzője.

A Hobbi Intercross Cup kitalálója, és megszervezője.

A Joskar- Ola napokon gyermek és ifjusági Cross ügyességi erőpróba megálmodója, és egyik fő szervezője.

2006-tól folyamatos képzések, a sportkultúra és a táplálkozás területén, 2013-ban pedig a sportoktató (önvédelem- ökölvivás)  szakon szerzett képesítést a legújabb uniós normák szerint.

 

 

 


 

 

 

Nyitvatartás

Nyitvatartás

 



Receptek

46. Csirkés-sajtos quesadilla recept

2020.05.23.

46. Csirkés-sajtos quesadilla recept

Csirkés-sajtos quesadilla

Hozzávalók (4 főre):

4 tortillalap
1 érett avokádó
fél citrom leve
20 dkg csirkemell vékony csíkokra szelve
10 dkg sajt reszelve
1 gerezd fokhagyma összezúzva
1 db nagyobb paradicsom apróra vágva
4 jégsalátalevél apróra vágva
1 kisebb lilahagyma
só, bors, Cayenne-bors
olívaolaj

Elkészítés:
A salátát, a hagymát és a paradicsomot apróra vágjuk. A csirkét vékony csíkokra szeleteljük, sózzuk, kevés olívaolajon megpirítjuk, a legvégén megszórjuk Cayenne-borssal. Az avokádó húsát összetörjük, beletesszük az összezúzott fokhagymát, a fél citrom levét, sózzuk, borsozzuk.

A tortillalap egyik oldalát nagyon kevés olívaolajon megpirítjuk egy palacsintasütőben, a pirított oldalát megkenjük az avókádókrém negyed részével, majd beletesszük a hozzávalók negyed részét is: a pirított húst, a paradicsomot, a hagymát, a salátát, majd megszórjuk sajttal. Összehajtjuk, majd mindkét oldalát tovább pirítjuk közepes hőfokon, hogy a sajt kissé megolvadjon.

Friss salátával tálaljuk.

Jó étvágyat hozzá!








Vissza az előző oldalra!
Hobbisták Önvédelmi SE - Magyar