Bertha György

Hobbisták Önvédelmi SE

Cím: 9700 Szombathely,
Szombathely Nárai u 3.
Telefon: +36202315560
E-mail: info@hobbistak.hu
További információk

Az alapító

Bertha György 

Született: 1974.

Családi állapot: nős, két kislány, Kiara (12),  és Aisa (6) édesapja

Felesége: Bertháné Süle Karolina

Sport múlt:

3 év birkózás

3 év kick-box,

1 év Thai box

1995-2005. hivatásos ökölvívó

Futás és teljesítménypróbák:

12 hegyi félmaraton

6 alkalommal hegyi 35 km futás, ill. kerékpározás

16 utcai félmaraton 2000- 2016 között

1 utcai maraton 2011

1 alkalommal 70 km hegyi teljesítménypróba 

Brutálfutás csapatban

5 csapat, és 8 egyéni  versenyző crossfitversenyre felkészítése, és irányítása.

A Hobbisták Önvédelmi Sportegyesület megálmodója, és alapitója, és vezető edzője.

A Hobbi Intercross Cup kitalálója, és megszervezője.

A Joskar- Ola napokon gyermek és ifjusági Cross ügyességi erőpróba megálmodója, és egyik fő szervezője.

2006-tól folyamatos képzések, a sportkultúra és a táplálkozás területén, 2013-ban pedig a sportoktató (önvédelem- ökölvivás)  szakon szerzett képesítést a legújabb uniós normák szerint.

 

 

 


 

 

 

Nyitvatartás

Nyitvatartás

 



Receptek

50. Zöldséges-sonkás frittata (olasz tojáslepény) recept

2020.05.27.

50. Zöldséges-sonkás frittata (olasz tojáslepény) recept

Zöldséges-sonkás frittata (olasz tojáslepény)

Ez a recept csak a sütési idő miatt hosszabb 10 percnél, de az előkészítéssel eltöltött idő tényleg nem több, és a végeredmény miatt megéri nekiállni.

Hozzávalók 4 főre:
1 hagyma vékonyra szeletelve
2 fokhagymagerezd (zúzott)
375 ml tej
55 g kukoricaliszt
6 tojást
150 g reszelt parmezán
250 g koktélparadicsom (félbe vágva)
2 bébicukkini (lereszelve)
8 vékony szelet prosciutto
2 evőkanál olívaolaj

Elkészítés:
Melegítsük elő a sütőt 220 °C-ra. Egy mélyebb serpenyőben süssük üvegesre az apróra vágott hagymát az olajon, majd adjuk hozzá a fokhagymát, és süssük tovább 1 percig. Öntsük fel a tejjel és 250 ml vízzel, majd adagolva adjuk hozzá a kukoricalisztet folyamatos keverés közben. Alacsonyabb hőfokon, néha megkeverve főzzük 6 percig, majd vegyük le a tűzről, fedjük le, és hagyjuk állni.

A tojásokat és a sajtot keverjük el egy tálban, adjuk hozzá a paradicsom és lereszelt cukkini felét, majd keverjük bele a kész kukoricamáléhoz. Öntsük kiolajozott mély üvegtálba, és légkeveréses módban süssük 20 percig, amíg fel nem emelkedik és aranyszínű nem lesz.

Jó étvágyat hozzá!








Vissza az előző oldalra!
Hobbisták Önvédelmi SE - Magyar