Bertha György

Hobbisták Önvédelmi SE

Cím: 9700 Szombathely,
Szombathely Nárai u 3.
Telefon: +36202315560
E-mail: info@hobbistak.hu
További információk

Az alapító

Bertha György 

Született: 1974.

Családi állapot: nős, két kislány, Kiara (12),  és Aisa (6) édesapja

Felesége: Bertháné Süle Karolina

Sport múlt:

3 év birkózás

3 év kick-box,

1 év Thai box

1995-2005. hivatásos ökölvívó

Futás és teljesítménypróbák:

12 hegyi félmaraton

6 alkalommal hegyi 35 km futás, ill. kerékpározás

16 utcai félmaraton 2000- 2016 között

1 utcai maraton 2011

1 alkalommal 70 km hegyi teljesítménypróba 

Brutálfutás csapatban

5 csapat, és 8 egyéni  versenyző crossfitversenyre felkészítése, és irányítása.

A Hobbisták Önvédelmi Sportegyesület megálmodója, és alapitója, és vezető edzője.

A Hobbi Intercross Cup kitalálója, és megszervezője.

A Joskar- Ola napokon gyermek és ifjusági Cross ügyességi erőpróba megálmodója, és egyik fő szervezője.

2006-tól folyamatos képzések, a sportkultúra és a táplálkozás területén, 2013-ban pedig a sportoktató (önvédelem- ökölvivás)  szakon szerzett képesítést a legújabb uniós normák szerint.

 

 

 


 

 

 

Nyitvatartás

Nyitvatartás

 



Receptek

52. Nyers paradicsomleves parmezánforgáccsal, sajtos pirított bagettel recept

2020.05.29.

52. Nyers paradicsomleves parmezánforgáccsal, sajtos pirított bagettel recept

Nyers paradicsomleves parmezánforgáccsal, sajtos pirított bagettel

Hozzávalók (4 főre):
4 nagyobb paradicsom
friss bazsalikomlevél
só, bors
2 teáskanál nádcukor
1 evőkanál extra szűz olívaolaj
10 dkg reszelt parmezán
15 dkg sajt
1 bagett négyfelé vágva (vagy toastkenyér)
vaj

Elkészítés:
A paradicsomoknak kivágjuk a zöld részét, felszeleteljük, majd turmixgépben vagy botmixerrel a bazsalikomlevelet és a nádcukrot hozzáadva pépesre turmixoljuk, 1 evőkanál olívaolajat belekeverünk, végül sóval, borssal ízesítjük.
A négyfelé vágott bagett külső részét palacsintasütőben vajon, közepes hőfokon megpirítjuk, majd a belső oldalát megvajazzuk, megszórjuk sajttal, és sütőben vagy melegszendvicssütőben aranybarnára pirítjuk.
Egyszerűbb változat, ha két toastkenyérszelet közé sajtot teszünk, és kontakt melegszendvicssütőben összesütjük, majd amikor kivesszük, mindkét oldalát megkenjük vajjal.
A levest kisebb tálba merjük, tetejét reszelt parmezánnal megszórjuk, a még forró melegszendviccsel tálaljuk.

Jó étvágyat hozzá!








Vissza az előző oldalra!
Hobbisták Önvédelmi SE - Magyar