Bertha György

Hobbisták Önvédelmi SE

Cím: 9700 Szombathely,
Szombathely Nárai u 3.
Telefon:
+36202315560
E-mail:
info@hobbistak.hu
További információk

Az alapító

Bertha György 

Született: 1974.

Családi állapot: nős, két kislány, Kiara (12),  és Aisa (6) édesapja

Felesége: Bertháné Süle Karolina

Sport múlt:

3 év birkózás

3 év kick-box,

1 év Thai box

1995-2005. hivatásos ökölvívó

Futás és teljesítménypróbák:

12 hegyi félmaraton

6 alkalommal hegyi 35 km futás, ill. kerékpározás

16 utcai félmaraton 2000- 2016 között

1 utcai maraton 2011

1 alkalommal 70 km hegyi teljesítménypróba 

Brutálfutás csapatban

5 csapat, és 8 egyéni  versenyző crossfitversenyre felkészítése, és irányítása.

A Hobbisták Önvédelmi Sportegyesület megálmodója, és alapitója, és vezető edzője.

A Hobbi Intercross Cup kitalálója, és megszervezője.

A Joskar- Ola napokon gyermek és ifjusági Cross ügyességi erőpróba megálmodója, és egyik fő szervezője.

2006-tól folyamatos képzések, a sportkultúra és a táplálkozás területén, 2013-ban pedig a sportoktató (önvédelem- ökölvivás)  szakon szerzett képesítést a legújabb uniós normák szerint.

 

 

 


 

 

 

Nyitvatartás

Nyitvatartás

 



Receptek

59. Halrudacskák spenótos krumplipürével recept

2020.06.03.

59. Halrudacskák spenótos krumplipürével recept

Halrudacskák spenótos krumplipürével

Hozzávalók:
12 db fagyasztott, panírozott halrúd
1 kg burgonya
1 fej vöröshagyma
3 ek olaj
50 dkg fagyasztott leveles spenót
1,5 dl cukrozatlan habtejszín

bors
szerecsendió
2,5 dl tej
5 dkg vaj
4 db tojás

Elkészítés:
A halrudakat egy sütőpapírral bélelt tepsibe rendezzük, a csomagoláson megadott utasítás szerint forró sütőben aranyszínűre sütjük. A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk és forrásban lévő sós vízben 15 percigfőzzük. A hagymát meghámozzuk és felaprítjuk.
1 ek olajat felforrósítunk, majd üvegesre sütjük rajta a hagymát. Hozzáadjuk a spenótot, és puhárapároljuk. Ha az összes folyadék elpárolgott, felöntjük a spenótot a tejszínnel, majd megsózzuk, megborsozzuk. Végül fűszerezzük egy kevés szerecsendióval.
A tejet felforrósítjuk, a burgonyát leszűrjük. Az áttört burgonyát összeforgatjuk a felforrósított tejjel, majd megsózzuk és hozzákeverjük a vajat. A krumplipürét melegen tartjuk. Felforrósítjuk a megmaradt olajat, és megsütjük rajta tükörtojásokat.
A burgonyapürét és a spenótot tányérokra halmozzuk. Elrendezzük rajta a halrudakat, majd mindre 1-1 tükörtojást teszünk.

Jó étvágyat hozzá!








Vissza az előző oldalra!
Hobbisták Önvédelmi SE - Magyar